5 Mayıs 2012 Cumartesi

İpek Eşarp Fiyatları

 
ipek eşarp

 
tesettür kıyafetleri
 
tesettür abiye
 
tesettür
 
bayan pantolon
 
EŞARP NE DEMEKTİR ? HANGİ İŞE YARAR ?
 
Tesettür örtünmek, gizlenmek demektir. Başörtüsü, bu maksata görev yapan vazgeçilmez 1 eserdir. Fakat güzelliği gizlemek mümkün değil, kesinlikle 1 emaresi bulunmaktadır… Şal takılış tarzı, kızın hoşluğunun bir izi, bir yansımasıdır…
 

 
Eşarp MODELLERİ UYGULAMALARI
 
zarifliğinizi ve albenimizi arttıracak bu modelleri intikal edin hep beraber ayrıntılı 1 biçimde inceleyelim:
 
Atkı Bağlama modelleri 1
 
Atkı Bağlama Örnekleri a couple of
 
Atkı Bağlama örnekleri several
 
Atkı Bağlama örnekleri four
 
Atkı Bağlama örnekleri five
 
başörtüsü bağlama numunelerini six
 
şal bağlama örneklerini 7
 
atkı bağlama örneklerini 8
 
şal bağlama örneklerini 9
 
eşarp bağlama numunelerini 10
 
Esintili havalarda şal açılmasın, güç pozisyonda kalmayım diliyorsanız  en fazl tercih edeceğiniz unit olacaktır. Aynı zamanda elbisenizin göz alıcılığı yaka bölümünde bulunuyor ise sıradan bir takılış ile şıklığınızı yok edebilir ayrıca olağan 1 görünüşe sahip olabilirsiniz. Fakat bu takılış biçimiyle zarifliğinizi arttırarak asil bir görünüşe de sahip olabilirsiniz. Şıklar halinde anlatacağım bu mannequin ile, "hem rahatlık hem şıklık aynı yerde olmaz" laf edenlere inat, rahatlığın parıltısıyla göz kamaştırın…
 
*Başörtünüzün 1 ucundan içeri kısma hafifçe bükün ve kıvırdığınız kesim iç kesimde kalacak şekilde başınıza örtün.Ve çene altından bir iğne yardımı ile sabitleyin.
 
* derhal eşarbınızın bir ucu sağ omzunuzdan alta doğru,öteki ucu sol omzundan alta doğru,üçüncü yani art tarafı sırtınızda bir 3gen meydana getirmiş biçimde duruyor olmalı…
 
*Sırtta kalan taraf kesmini sol uca doğru alın.Sol ucu ise sağ taraftan arkaya bir daire tarzında dolayarak başlangıç konumuna gelin. Şu anda, sırta ait olan uç ön tarafta kalırken,soldan getirdiğiniz taraf boğazınızın solunda art tarafın üstüne gelecek şekilde elinizde oyalayın.
 
*Öbür eliniz ile başörtünün sağ tarafını sol elinizle tuttuğunuz uçla sağlam ve güzel görünüşlü 1 düğüm atın. Kolunuzda 1 de güzel çanta olursa değmeyin keyfinize.
 
* Arkadan öne edindiğiniz ucu ise kıyafetinize mütenasip tarzda organize edin.ister elbise içine alın,ister dışarda serbest konumda bırakın yahut yarısı dışarda yarısı iç tarafta kalacak tarzda iğneleyin..
 
Atkınız tonu ve deseni ile 1 bütünlük içerisinde ise ve tertipli 1 modelle bu tamamlık dağılacak ise, olabildiğince serbest bağlama türlerini kullanmalısınız. Resimdeki çeşidimiz ile çene altından sabitlediğiniz şalınızı, boğaz kıvrımınızı ortaya çıkaracak şekilde iğneyle sabitlemeniz kafidir. Dahası böyle bir model, sıcak yaz günlerinde rüzgar sirkülasyonu sağlayarak sizleri ferah tutacaktır. Rüzgarlı havalarda yararlanmak sıkıntı meydana getirebilir. Vazgeçilmeyen modellerden biridir.
 
DİKDÖRGEN EŞARP  KULLANIMI
 
Dikdörtgen şalların kullanılması ve yapımı kare başörtülerine nazaran fazla daha basit. Fakat her sima biçiminde hoş durmayabilir.
 
*Dikdörtgen şal iki ucu birleşebilecek şekilde orta noktası belirlenir. Bu biçimde kapatılıp çene aşağısından iğne yardımcılığıyla sabitlenir. Ön tarafta olan iki uç denk seviyede ise önden bir fiyonk yapılarak ceket  iç taraflarında; üste oturan, yalın yada yaka dekoltesi bulunmakta olan bluzlarla kullanılabilir. Böylelikle darlığı ve dekolteyi kamufle etmek,sadeliğe zariflik eklemiş olursunuz. İğne yerine bir iğne kullanarak fazla daha gösterişli 1 görünüş edinebilirsiniz…
 
TESETTÜR DIŞINDA Başörtüsü KULLANIM YERLERİ
 
TESETTÜRLÜ OLMAYAN BAYANLAR DA EŞARPLARI FULAR ŞEKLİNDE KULLANABİLİR.
 
ÇANTALARA BAĞLAMAK SURETİYLE HEM ÇANTANIZIN GÖRÜNÜMÜNÜ DEĞİŞTİREBİLİR, HEM KENDİ ŞIKLIĞINIZI ARTIRABİLİRSİNİZ.
 
KEMER YERİNE PANTOLONLARINIZDA KULLANABİLİRSİNİZ.
 
SAÇLARINIZDA TOKA YERİNE VEYA BANT ŞEKLİNDE KULLANABİLİRSİNİZ.
 
Bütün bu önerileri kullanarak yaratıcılığınızı arttırmak artık sizin elinizde… Yapmanız gereken tek şey hiç vakit kaybetmeden keşfedilmemiş 1 atkı sahibi olmak. Başörtüsü denildiğinde yakınlarınızın aklına ilk siz geliyorsanız; Tarzınızı bulmuşsunuz adı verilmektedir. Eşarp 1 TARZDIR, EŞARP SİZİ SİZ YAPAN KİMLİĞİNİZDİR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder